LR Aloe Vera Ürünleri Siparişi Nasıl Yapılır?

Serkan Camis by Serkan Camis Blok

Published Thu, Sep 21st 2017, 01:18 | Health


LR aloe veralı ürünleri 2017 temmuz ayı itibariyle Aloe Via markası altında birleÅŸmiÅŸ ve ürünler yeni ambalajıyla sunulmaya baÅŸlanmıştı.

Åžirketin düzenlediÄŸi yeni kampanyada, sınırlı sayıdaki eski ambalajlı aloe vera ürünleri eylül ayı boyunda %50’ye varan indirimlerle satışta olacak. Eski ürünlerin içerik ve formülasyon olarak yeni ürünlerden bir farkı yok, sadece ambalajlar farklı. Dolayısıyla çok güzel bir indirim fırsatı var.

LR ürünlerini aylık kota ÅŸartı olmadan indirimli almak veya katalog fiyatından satarak ek gelir elde etmek için ÅŸirkete üye olmanız gerekiyor. Üyelik için herhangi bir kayıt ücreti, aylık veya yıllık aidat ödemezsiniz, ancak üyelik aÅŸamasında ilk siparinizi vermeniz gerekir.

Kampanya stoklarla sınırlı ve ay sonuna kalmadan ürünler tükenecektir. EÄŸer LR üyesi deÄŸilseniz LR’a ücretsiz üye olarak hem %28 üyelik indiriminden, hem de bu %50 indirimden faydalanabilirsiniz. 

LR ürünleri ile ilgileniyorsanız ücretsiz üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla satışını yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. LR ürünleri, LR katalog veya LR üyelik koÅŸulları hakkında bilgi almak için bize ulaşın.

Bio