Πως ένα ηλεκτρονικό περιοδικό σου φτιάχνει τη μέρα

MAX by MAX MAG

Published Wed, Sep 13th 2017, 11:57 | Advertising


Η ζωή των ανθρÏŽπων είναι λίγο πολύ η ίδια. Θα μπορούσε κάλιστα ÏŒμως να γίνει διαφορετική αν οι άνθρωποι άλλαζαν κάποια πραγματα στη ζωή τους. Ας δούμε ένα παράδειγμα μίας ημέρας ενÏŒς κοινού ανθρÏŽπου.

ΑκÏŒμα μια κοπιαστική ημέρα έφτασε στο τέλος της. Και ενÏŽ πολλοί είναι στη φάση καλοκαίρι, θάλασσα, ξεφάντωμα, χαλάρωση, μπυρίτσα, υπάρχουν κι εκείνοι οι σπιτÏŒγατοι που θέλουν να αράξουν στην οικία τους και να χαζέψουν στο διαδίκτυο σε κάποιο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. ΠροφανÏŽς και δεν είναι χειμÏŽνας για να πάρεις την κουβέρτα σου αγκαλιά σε συνδυασμÏŒ με μια ζεστή κούπα καφέ αλλά είναι τέλεια περίοδος μιας και τελειÏŽνει το καλοκαίρι να περάσεις λίγες ακÏŒμα ξέγνοιαστές στιγμές μοναξιάς και ανεξαρτησίας. Εξαλλου δεν είναι και δύσκολο να βρεις ένα σάιτ που να περιέχει τα πάντα. Είσαι γενικά πολύπλευρος σαν τον Οδυσσέα και δεν θες θεματικά μέσα ενημέρωσης. Αναζητάς πάντα το κάτι διαφορετικÏŒ, το κάτι παραπάνω, το κάτι που θα ενισχύσει την καθημερινÏŒτητά σου. Είσαι φυσιολάτρης και αναζητάς να δεις πως ήταν η χÏŽρα σου; Ψάχνεις να δεις για την ΆΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ; Ποιος θα έχει ÏŒλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι; Και θα έχει μεγάλη ποικιλία απÏŒ τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ή μήπως να το ρίξεις στα ΒΙΒΛΙΑ; Εκεί κι αν θα βρεις τα πάντα! Σελίδες γεμάτες απÏŒ τις σκέψεις του καθενÏŒς που αποτυπÏŽνει στο χαρτί. ΜπÏŒλικες αράδες που τρέφουν το μυαλÏŒ σου με κάθε λογής πληροφορία για να ανακαλύψεις τον κÏŒσμο γύρω σου. Και ευτυχÏŽς δεν είσαι απÏŒ εκείνους που λατρεύουν το Survivor. Γιατί αν ήσουν θα έπρεπε να αλλάξεις τηλεοπτικές συνήθειες καθÏŽς πρÏŒκειται για ένα τηλεπαιχνίδι που εκφυλίζει την καθημερινÏŒτητα ÏŒσων το βλέπουν. Και αντί να βγαίνεις έξω να διασκεδάζεις να ερωτεύεσαι με την ίδια τη ζωή, με εσένα, καθέσαι μέσα. Ξέρεις; Υπάρχει ένας ολÏŒκληρος κÏŒσμος εκεί έξω και εσύ κάθεσαι στο σπίτι και παρακολουθείς τη ζωή άλλων χωρίς να κάνεις κάτι στη δική σου. Υπάρχουν τÏŒσες επιλογές, τÏŒσα πράγματα που μπορείς να κάνεις που ούτε που φαντάζεσαι! Θες να βρεις ποιο απÏŒ ÏŒλα τα ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ θα κάνεις; Ή μήπως τι είναι καλύτερο για το ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ σου; Ξέρεις πάντα πρέπει να θρέφεις τον οργανισμÏŒ με τα καλύτερα για την ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ του. Και πÏŽς θα το κάνεις αυτÏŒ; Μα φυσικά καλλιεργÏŽντας την καλλιτεχνική πλευρά σου! Μπορείς να ξεκινήσεις με τη ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ του δωματίου σου και στη συνέχεια να περάσεις στις ταινίες ίσως και οργανÏŽνοντας θεματικές βραδιές με τίτλο ΤΙ ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΔΩ. Αλλά το κυριÏŒτερο είναι να αφιερÏŽσεις λίγο απÏŒ τον χρÏŒνο σου για να διαβάσεις κάποιο ΑΦΙΕΡΩΜΑ για τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη.

Έτσι λοιπÏŒν εύκολα κανείς καταλαβαίνει ÏŒτι δεν χρειάζονται πολλά στη ζωή. Ένας καλÏŒς φίλος, λίγο περισσÏŒτερη καλή διάθεση, μια καινούργια εξερεύνηση και ÏŒλα παίρνουν το δρÏŒμο τους. Ο Î¬νθρωπος απο τη φύση του δεν θέλει πολλά. Αν αρχίσει να εκτιμάει αυτά που έχει θα σταματήσει να θέλει περισσÏŒτερα.

ÎŒλα αυτά μπορούν να ξεκινήσουν απο σήμερα, αρκεί να το πιστέψεις ÏŒτι μπορείς να είσαι χαρούμενος.

ΑυτÏŒ ήταν κείμενο απÏŒ κάποιους συντάκτες του διαδικτυακού περιοδικου που σίγουρα θα εξερευνήσεις για να σου κάνει τη καθημερινή ζωή ένα κλικ καλύτερη.

Bio