asΤαξιδεύοντας με αυτοκίνητο μαζίμετηνοικογένεια

xcar by xcar blog

Published Wed, Aug 23rd 2017, 20:07 | Business


Το καλοκαίρι είναι ήδηεδÏŽ και ÏŒσοιτυχεροίέχουντηδυνατÏŒτητα να φύγουνέστω και για ολιγοήμερεςδιακοπές θα διαλέξουν ωςμέσομεταφοράς το αυτοκίνητο.Συνήθωςοι περισσÏŒτερεςοικογένειες επιλέγουν αυτÏŒντοντρÏŒπο μεταφοράς για τις καλοκαιρινές τουςδιακοπές γιατί το να ταξιδέψεις μαζίμεÏŒλα τα μέλητηςοικογένειας με αεροπλάνο ή καράβι πολλέςφορέςκοστίζει ακριβά.

 

ΠρινξεκινήσετελοιπÏŒν το ταξίδιμετηνοικογένεια ένα απÏŒ απÏŒ τα βασικÏŒτερα πράγματα που πρέπει να κάνετεείναι να πάτεγια έλεγχοτο αυτοκίνητογια να είστεσίγουροιÏŒτιÏŒντως θα φτάσετεστον προορισμÏŒ σας και ÏŒχισεένα τυχαίο συνεργείοσεκάποιον άγνωστο επαρχιακÏŒ δρÏŒμο.

 

Αςδούμε παρακάτωτι πρέπει να κάνουμεστο αυτοκίνητο:

 

1 – Ελέγχοςστα υγράτου αυτοκινήτου

 

Τα υγράτου αυτοκινήτουείναι τοΆλφα και τοΩμέγα για ένα αυτοκίνητο. Κάντεέναν έλεγχο να δείτε αν υπάρχειυγρÏŒστα φρένα, στοψυγείο και στους υαλοκαθαριστήρες.Τέλοςκάντεέλεγχοστηστάθμητου λαδιούτουκινητήρα.ΦροντίστεÏŒλα να βρίσκονται στησωστήστάθμη και συμπληρÏŽστε ÏŒπουχρειάζεται.ΚαλÏŒ θα ήταν να πάρετε μαζί σας ένα επιπλέον μπουκάλιμετο κατάλληλουγρÏŒγια το καθένα για να μηνψάχνετεστημέσητου πουθενά να αγοράσετε απÏŒ κάπου σε περίπτωση ανάγκης.

 

2 – Ελέγχοςστα λάστιχα του αυτοκινήτουΗ σωστή πίεσηστα ελαστικά θα σας χαρίσειένα άνετο ταξίδιγι΄αυτÏŒκάντετοκÏŒπο να ελέγξετετον αέρα στα λάστιχα σεκάποιο βενζινάδικο πρινξεκινήσετε. Επιπλέον αν τα λάστιχά σας είναι φθαρμένα ίσωςήρθε η κατάλληληστιγμή να τα αλλάξετε πριν απÏŒ το ταξίδι.

 

3 – Έλεγχοςστα φÏŽτα του αυτοκινήτου

 

Βεβαιωθείτε πρινξεκινήσετεÏŒτιÏŒλα τα φÏŽτα σας λειτουργούν κανονικά και δεν υπάρχεικάποιο σπασμένο ή ραγισμένο.Δενθέλετεσε καμία περίπτωση να το ανακαλύψετεσεκάποιον επαρχιακÏŒ δρÏŒμοχωρίς επαρκήφωτισμÏŒ και να βάλετεσεκίνδυνοτησωματική σας ακεραιÏŒτητα και τηςοικογένειάς σας.

 

4 – Ελέγχος απαραίτητουεξοπλισμού

 

Μηνξεχάσετε να βάλετεστο πορτ μπαγκάζτηρεζέρβα, τονγρύλο καθÏŽς και ÏŒλα ÏŒσα είναι απαραίτητα για να αλλάξετετοσκασμένο λάστιχο.Επιπλέονμηνξεχάσετεφωσφορίζωνγιλέκο, γάντια, προειδοποιητικÏŒ τρίγωνο, φαρμακείο, φακÏŒ, πυροβεστήρα και καλÏŽδια ρεύματος για την μπαταρία.

 

5 – Έλεγχος απαραιτήτωνεγγράφων

 

Μηνξεχάσετε να έχετε μαζί σας, τοδίπλωμα οδήγησης σας, το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτουσεισχύ, τηνκάρτα καυσαερίων, τηνάδεια κυκλοφορίας, το χαρτί απÏŒ το ΚΤΕΟ και την απÏŒδειξητωντελÏŽνκυκλοφορίας.

 

Ανμετά απÏŒ τονέλεγχο που θα κάνετεχρειάζεστε αλλαγή κάποιου ανταλλακτικού τÏŒτε σας προτείνουμε να πάτεσεένα κατάστημα ÏŒπου μπορείτε να αγοράσετε μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αυτοκινητων για να μπορέσετε να αντικαταστήσετε τοκομμάτι πουχρειάζεται το αυτοκίνητο σας σεοικονομικÏŒτερητιμή.

 

Τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικα αυτοκινητων δενείναι φθηνÏŒτερα επειδήείναι κακής ποιÏŒτητας απλάέχουνχρησιμοποιηθεί σεκάποιο άλλο αυτοκίνητο. Τοθέμα είναι να τα προμηθευτείτε απÏŒ κάποιο αξιÏŒπιστο κατάστημα για να είστεσίγουροιγια την προέλευση και την ποιÏŒτητα τους.

 

Μετάτον απαραίτητοέλεγχο και τηντοποθέτηση του ανταλλακτικού πουχρειάζεται το αυτοκίνητο σας είναι έτοιμογια να φορτÏŽσετετις αποσκευές σας και να ξεκινήσετετιςδιακοπές σας. ΚαλÏŒ καλοκαίρι!

Bio