Ανοίξτε το αγαπημένο σας ηλεκτρονικό περιοδικό και πάÏ

MAX by MAX MAG

Published Wed, Jul 26th 2017, 11:07 | Newsletters


είσαι φοιτητής ή δουλειά αν είσαι εργαζÏŒμενος. Αυτά και μÏŒνο είναι αρκετά. Αλλά αν πρέπει να μετακομίσεις κιÏŒλας; Σου πέφτουν κι άλλα προβλήματα. Τι θα γίνει με τη ΔιακÏŒσμηση του νέου σπιτιού; Να κρατήσω ÏŒλα τα πράγματα που έχω ή να ξεφορτωθÏŽ μερικά;

Και πάνω εκεί σκέφτεσαι να τα βροντήξεις ÏŒλα. Αλλά πού να πας; Να ξεκινήσεις ταξίδια στο εξωτερικÏŒ ή να ανακαλύψεις την αγνωστη ελλαδα; Εκεί στα γραφικά στενά του νησιού που οι γρήγοροι ρυθμοί της πÏŒλης μένουν μακριά...

αι πάνω που σκέφτεσαι να ετοιμάσεις βαλίτσες και να φύγεις, λες κάτσε εδÏŽ που κάθεσαι και μην μπλέκεσαι. Στην Ελλάδα είσαι. Καύσωνας, απεργίες, αγένεια. Άνοιξε καλύτερα το αγαπημένο σου ηλεκτρονικο περιοδικο μπας και πάρεις καμιά ιδέα για το τι να κάνεις τις επÏŒμενες ημέρες που θα «καίγεσαι» στην πÏŒλη. Σκέφτεσαι τι ταινια να δω ή μήπως να πας σε κάποιο απÏŒ τα πολλά και ÏŒμορφα μουσεια στην ελλαδα; Εντάξει, είπαμε ÏŒμως ÏŒχι και σε άλλη πÏŒλη για ένα μουσείο.

 Πάντως αύριο ξημερÏŽνει Κυριακή και είναι ιδανική ημέρα για ένα μπάνιο. Πρέπει ÏŒμως να προσέξω το σωμα και υγεια μου, μην με «φάει» και ο ήλιος. Και τι καλύτερη παρέα απÏŒ τα Βιβλία στη θάλασσα. Σου φτιάχνουν την ψυχολογια  και δείχνεις πως είσαι και κουλτουριάρα ψυχή για να ρίξεις το παιδί απέναντι.

Αλλά απÏŒ την άλλη σκέφτομαι να μην κάνω τίποτα και να κάτσω να διαβάσω και το αφιερωμα στην Οριάνα Φαλάτσι με παρέα ένα ποτήρι κÏŒκκινο κρασί.

Bio