τι θέλω να δω σε ένα ηλεκτρονικο περιοδικο;

MAX by MAX MAG

Published Wed, Jun 28th 2017, 11:49 | Business


ΑυτÏŒ το άρθρο είναι ένα αφιερωμα σε μια διαχρονική ερÏŽτηση που υπάρχει απÏŒ τις απαρχές του διαδικτύου. Το ερÏŽτημα αυτο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο απÏŒ το εξής: τι θέλω να δω σε ένα ηλεκτρονικο περιοδικο;

Αρχικά, θέλω να δω ιδέες για διακοσμηση. Το σπίτι μου χρειάζεται ανανέωση και ψάχνω να βρω έξυπνα κÏŒλπα και εύκολες λύσεις για τον χÏŽρο μου. Άλλα δεν θα μείνω και για πάντα μέσα στο σπίτι!

Θέλω να βγω έξω, για να ψάξω την αγνωστη ελλαδα που κρυβεται σε χαμένες γειτονιές και μικρά νησιά. Να δω τα μουσεια στην ελλαδα και τα αξιοθέατα. Είναι ÏŒμως τÏŒσα πολλά, που αν δεν έχω βοήθεια απÏŒ κάποιον που γνωρίζει, θα χαθÏŽ.

Και παραλίγο να ξεχάσω! Έχω πολλή ÏŒρεξη να διαβάσω για τα ταξιδια στο εξωτερικο που θέλω να κάνω. ΕυρÏŽπη, Ασία και ÏŒλος ο υπÏŒλοιπος πλανήτης με περιμένουν! Ζητάω να δω λοιπÏŒν ενδιαφέρουσες απÏŒψεις και πλούσια άρθρα που θα καλύψουν τις απορίες μου σε ÏŒλα τα παραπάνω.

Το να νιÏŽθω καλά με τον εαυτÏŒ μου είναι πολύ σημαντικÏŒ. Για αυτÏŒ ζητάω απÏŒ ένα ηλεκτρονικο περιοδικο να μου δίνει τις καλύτερες συμβουλές για σωμα και υγεια. Η διατροφή, οι καλύτερες ασκήσεις και ÏŒ,τι μπορεί να με οδηγήσει στην ευεξία μου είναι πολύ σημαντικά για μενα.

Επίσης, αναζητÏŽ και άρθρα για να βελτιÏŽσω τον εσωτερικÏŒ μου κÏŒσμο. Η ψυχολογια είναι μια επιστήμη που μου ελκύει το ενδιαφέρον και θέλω να διαβάζω για αυτήν, με απλÏŒ και κατανοητÏŒ τρÏŒπο. ÎŒχι και άλλες δύσκολες επιστημονικές εκφράσεις ή υπερβολικά δύσκολη σύνταξη!

Το βιβλιο είναι ακÏŒμη ένας τρÏŒπος για να περνάω τον χρÏŒνο μου ευχάριστα. Απολαμβάνω να διαβάζω καινούρια βιβλια αλλά με τÏŒσες νέες κυκλοφορίες που έχουμε συνεχÏŽς δεν προλαβαίνω να διαλέξω. Για αυτÏŒ θέλω να διαβάζω και αξιÏŒλογες προτάσεις, ωραίες κριτικές και βιογραφικά συγγραφέων, για να μπορÏŽ να επιλέγω με αυτοπεποίηθηση το επÏŒμενο μου ανάγνωσμα.

Και φυσικά, χρειάζομαι ουσιαστική απάντηση στη φραση που μου στερει τον υπνο πολλα βραδια. τι ταινια να δω σήμερα; ÏŒπως στη λογοτεχνία, έτσι και στον κινηματογράφο, υπάρχουν τÏŒσα είδη και τÏŒσες επιλογές που απλά δεν μπορείς να τα δεις ÏŒλα! Μια περιεκτική στήλη κινηματογράφου είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για ÏŒποιον θέλει να ζήσει την μαγεία της έβδομης τέχνης.

Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα, αλλά αυτÏŒ το άρθρο έχει εκπληρÏŽσει τον σκοπÏŒ του. Και εξάλλου, κανείς δεν θέλει να ξεκινά να διαβάζει ένα αφιερωμα και να βγαίνει τÏŒσο μεγάλο ÏŒσο ένα διήγημα!

Bio