Ortam Dinleme Yazılımı

Telefon by Telefon Programı

Published Tue, Jun 6th 2017, 09:52 | Advertising


Hiç yan odada ne olduÄŸunu duymak için kulağınızı duvara dayadınız mı?  Ä°nsan merakından baÅŸka bir ÅŸey deÄŸil. Ama aynı zamanda iki farklı yerde olmak mümkün deÄŸil. DiÄŸer problem ise görünür olmaktır.

Günümüzde insanlar gittikleri her yerdeandroid akıllı telefonveya Ä°Phone kullanıyorlar. Herhangi birinin Iphonun’daki veya Android akıllı telefonundaki sesli bildirileri dinlemek istediniz mi? Ne olduÄŸunu görebilirsiniz.

Ortam Dinleme’nin özellikleri tüm sorunları ortadan kaldırır. Casus telefonu veya ebeveyn kontrol yazılımı’nı telefonunuza indirdiÄŸinizde, tamamen gizli mesajlar gönderebileceksiniz. Bu aynı zamanda dışardan gelen sinyali önlemesine yardımcı olacak. Telefonu mikrofona dönüÅŸtürebileceksiniz.

Bu imkanlar sınırsızdır. Yerel telefon dinlemeyi kontrol etmeniz önemlidir.  Çünkü gözetim için bazı bölgesel kurallar olabilir.

 

Bunun hakkında düÅŸünürsek, casusluk yapmak için bir kaç taç tane farklı farklı sebep vardır.

Çocuklarını izleyen aileler

Personelleri izleyen iÅŸçiler

Ayrıca, iliÅŸkilerde ihaneti açığa çıkarma

Çevreyi dinlemenin hasaslığına göz atma

Ama öncene kadar duyabileceÄŸini kontrol etmelisiniz. Telefon dinleme telefonun konumuna baÄŸlıdır. Ofiste ,caddede giderken cepte, cüzdanda, çantada veya uygun her yerde olabilir. Bazı telefonların gerçek çok iyi algılayabilen mikrofonları var. Uzaktaki sesleri bile çok iyi algılayabiliyorlar. EÄŸer telefon uygun konumdaysa odada ne söylendiÄŸini kolayca duyabilirsiniz.  telefontakipprogrami.net​

Senin hakkında ne düÅŸünüyorlar ve arkandan ne konuÅŸuyorlar? Ne görüÅŸüyorlar? Gece 3’te ne yapıyorlar? Evdeler mi? Ne söylüyorlar? Kulüpteler mi? Bu muhteÅŸem yazılımla daha fazla sorunun cevabını bulabilirsiniz.

Sesleri duyabilmek için uygun konuma koyabilirsiniz. Uygun bir zaman bulduÄŸunuzda, cihazı çevreyi dinlemeye alabilirsiniz. Ä°ÅŸiniz bittiÄŸinde ise kapatabilirsiniz. Çok fazla pil gücünü azaltmayacak. Arama yaparken ne kadar harcıyorsa muhtemelen o kadar harcayacak.

Çevreyi dinleme yazılımının özelliÄŸi gerçekten iÅŸinize yarayacak. Tüm yapmanız gereken ÅŸey yazılımı yüklemek ve çalıştırmaya baÅŸlamaktır. casus telefon dinleme programları

Bio