Επώνυμα ή aftermarket ανταλλακτικά αυτοκινήτων

xcar by xcar shop

Published Wed, May 3rd 2017, 07:52 | Advertising


ΕπÏŽνυμα ή aftermarket ανταλλακτικά αυτοκινήτων

ÎŒταν αγοράζουμε ένα αυτοκίνητο καινούργιο απÏŒ την αντιπροσωπεία ÏŒλα τα μέρη του αυτοκινήτου είναι γνήσια απÏŒ τον κατασκευαστή άρα θεωρητικά δεν έχουμε για τίποτα να ανησυχούμε.

Τι γίνετε ÏŒμως, ÏŒταν κάποια στιγμή χρειαστεί κάτι αλλαγή είτε λÏŒγω φθοράς είτε εξαιτίας κάποιας σύγκρουσης; ΤÏŒτε αρχίζει ο πονοκέφαλος, τι ανταλλακτικά να διαλέξω; Γνήσια ή aftermarket; Καινούργια ή μήπως μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων;

Πριν απαντήσουμε στο ερÏŽτημα ας δούμε ποια είναι η βασική διαφορά ανάμεσα στα γνήσια και τα aftermarket ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Τα γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων κατασκευάζονται απÏŒ εταιρίες οι οποίες συνεργάζονται με τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Οι εταιρίες αυτές διαθέτουν στην αγορά ανταλλακτικά με το εμπορικÏŒ σήμα της εκάστοτε αυτοκινητοβιομηχανίας γι’ αυτÏŒ και το κÏŒστος τους είναι υψηλÏŒ.

Τα aftermarket ανταλλακτικά αυτοκινήτων κατασκευάζονται απÏŒ εταιρίες που δεν έχουν συμβÏŒλαιο συνεργασίας με τις αυτοκινητοβιομηχανίες. ΑυτÏŒ ÏŒμως δεν καθιστά τα ανταλλακτικά των εταιριÏŽν αυτÏŽν χαμηλÏŒτερης ποιÏŒτητας. Απεναντίας τις περισσÏŒτερες φορές η ποιÏŒτητά τους είναι ίδια με τα γνήσια και μάλιστα σε χαμηλÏŒτερη τιμή.

Κάποιοι ίσως νομίζουν ÏŒτι τοποθετÏŽντας ένα aftermarket ανταλλακτικÏŒ θα χάσουν την εγγύηση του κατασκευαστή. ΑυτÏŒ στην πραγματικÏŒτητα δεν ισχύει, απλά είναι μία φήμη η οποία διαδίδεται απÏŒ κάποιους για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους.

Γνωρίζοντας λοιπÏŒν ÏŒτι τÏŒσο τα γνήσια ÏŒσο και τα aftermarket ανταλλακτικά είναι ποιοτικά, το επÏŒμενο που πρέπει να αποφασίσουμε είναι αν θα αγοράσουμε καινούργια ή μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.

Στην περίπτωση που αγοράσουμε καινούργια ανταλλακτικά θεωρητικά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι διÏŒτι διατηρούν την εργοστασιακή τους εγγύηση. ÎŒταν αγοράσουμε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά ÏŒμως θα πρέπει να είμαστε σίγουροι για την αξιοπιστία του καταστήματος που θα επιλέξουμε γιατί σε περίπτωση που το ανταλλακτικÏŒ είναι ελαττωματικÏŒ το μÏŒνο σίγουρο είναι ÏŒτι θα πρέπει να σας καλύψει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ή του e-shop.

ΑυτÏŒ σημαίνει ÏŒτι πρέπει να απευθυνθούμε σε επαγγελματίες του χÏŽρου με πολυετή εμπειρία που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο. Η XCAR με την πείρα που διαθέτει απÏŒ το 1988 μπορεί να σας εγγυηθεί την ποιÏŒτητα στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων μέσα απÏŒ μία τεράστια γκάμα ανταλλακτικÏŽν που ξεπερνούν τις 300,000 !.

ΣυνεπÏŽς, δεν έχει σημασία αν το ανταλλακτικÏŒ είναι επÏŽνυμο ή aftermarket, μεταχειρισμένο ή καινούργιο αλλά να επιλέξουμε το σωστÏŒ κατάστημα για τις αγορές μας. Αν θέλετε ποιοτικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων είτε μεταχειρισμένα είτε καινούργια στις καλύτερες τιμές της αγοράς, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της τηλεφωνικής μας γραμμής είτε με e-mail.

 

Bio